top of page

DIGIMENTOR

DigiMentor er et spennende prosjekt som Sápmi Næringshage har deltatt i, i samarbeid med næringsliv fra Finland, Latvia, Kroatia og Italia. Dette prosjektet har utformet en opplæringsplattform som fokuserer på digitalt salg og effektiv bruk av sosiale medier for salg og markedsføring. I tillegg til denne verdifulle kunnskapen, gir DigiMentor også muligheten til å bli en del av et internasjonalt nettverk som omfatter håndverkere, kunstnere og en rekke andre kreative individer. 

DIGIMENTOR-FB-profile-picture-170x170px-RGB.jpg

DigiMentor-nettverket er dedikert til å støtte håndverkere, kunstnere, mikroentreprenører og kreative samfunn i å bedre kommunisere og fremme sine unike kreative talenter på digitale plattformer. I tillegg til opplæring i digital markedsføring, tilbyr vi også veiledning om hvordan du kan beskytte digitalt innhold. Ved å delta i DigiMentor-programmet, vil du motta en Open Badge som bekrefter den digitale kompetansen du har oppnådd gjennom denne prosessen. Dette er en flott mulighet for alle som ønsker å trives og lykkes i den digitale kreative verden.

 

Dersom du ønsker å dele din kompetanse og lære opp andre kunstnere og håndverkere, har du muligheten til å bli en DigiMentor selv. Gjennom opplæringen som tilbys, vil du skaffe deg de nødvendige ferdighetene og innsikten som kreves for å bli en dyktig mentor og veileder for andre i den kreative næringen.

 

For ytterligere informasjon om prosjektet, kan du besøke nettsiden www.digimentornetwork.eu eller kontakte Ingrid-Elise på ingrid@sapminh.no.

bottom of page