SMÅSKALA MATPRODUKSJON

Markedet etterspør lokalprodusert mat. Vi har kunnskapen og nettverket for en vellykket oppstart.

Forbrukeren i dag er opptatt av å kjøpe norskprodusert mat. Med lokalmat får man kunden spesialprodukter av høy kvalitet fra sin bygd eller region, fra en bonde eller reindriftsutøver man gjerne kjenner.

sau.JPG
rein.JPG

ØKT INNTJENING

Gjennom å gå fra leverandør til produsent og eventuelt også selger til sluttbruker, vil du som småskalaprodusent få en større del av fortjenesten på dine produkter. Undersøkelser viser at det er mulig å få til en verdiøkning på mellom 100,- til 200,- pr kg.

 

Vi kan hjelpe deg med:

  • Utvikle din idé

  • Finansiering og tilskudd

  • Markedsforståelse og salg

  • Budsjettering og kalkulering

  • Lover og regler for matproduksjon

  • Markedsføring og kommunikasjon

  • Logistikk og valg av salgskanaler

 

Ta kontakt for mer informasjon: morten@sapminh.no